... Als expert in fyto-aromatische cosmetica (natuurlijke schoonheid) besloot Roig met deze uitzonderlijke CENTELLA plant te werk te gaan. Riog was de EERSTE in Europa en ver daarbuiten die de CENTELLA plant ontdekte en de kracht van deze plant gebruikte in cosmetica. 

Vandaag de dag gebruiken heel wat cosmetica merken deze plant en tonen vele wetenschappelijke publicaties de vele voordelen van Centella Asiatica voor de huid en het ongelooflijke potentieel van deze natuurlijke actieve stof zoals anti-aging, anti-bacterieel, helend, drainerend, enz.

RIOG heeft het merk CENTELLA als eerste kunnen claimen lang voor de wereld het natuurlijk geheim ontdekte. 

Als pionier in het gebruik van de CENTELLA in de cosmetica is het merk CENTELLA het resultaat van voortdurend onderzoek van deze veeleisende wetenschapper. Etherische oliën, plantenextracten en bronwater worden zorgvuldig gecombineerd tot natuurlijke schoonheid formules. Het volledige Centella assortiment bestaat uit een complete lijn van gezichts- en lichaamsproducten die gewijd zijn aan professionele schoonheidsverzorging maar ook aan unieke huidverzorgingsprotocollen om de eigenschappen van deze formules te verbeteren. 

Sinds 1994 hebben Christian Papineau, ingenieur van opleiding, en zijn team deze zoektocht naar uitmuntendheid in natuurlijke en biologische cosmetica verdergezet. Ze delen de waarden van de stichter en gaan nog verder door met optimaliseren. Sinds 2000 zijn ze van biologische cosmetica geoptimaliseerd tot bio-fair!

RIOG heeft twee merken:

1- CENTELLA

CENTELLA is gebaseerd op organische en biologische ingrediënten, etherische oliën en plantaardige oliën. 

Deze zijn ultra voedzaam en zeer geconcentreerd aanwezig in alle producten. 

De CENTELLA producten worden eveneens gebruikt op professioneel niveau zoals bij Mio Corpo Esthetic. 

2- HYDRAFLORE 

Hydraflore is in het leven geroepen om aan alle huidtypes te voldoen. Hydraflore is een CENTELLA gebaseerde lijn met MINDER geconcentreerde etherische oliën. Ideaal voor zwangere vrouwen, mensen met extreem vette huid of acné.

Door de minder geconcentreerde etherische substanties is de prijs van Hydraflore ook lager dan bij de CENTELLA producten.